Kunt u ook zo genieten van een perfekt gemaakte cappuccino? Rijdt u ook kilometers om voor de enige echt ambachtelijk gemaakte gehaktbal? Wij van DDSpecials wel. En we weten ook dat het helaas vaak moeilijk zoeken is naar de adressen waar bijvoorbeel...

Product
Plaats
Land

Over ons

Kunt u ook zo genieten van een perfekt gemaakte cappuccino? Rijdt u ook kilometers om voor de enige echt ambachtelijk gemaakte gehaktbal? Wij van DDSpecials wel. En we weten ook dat het helaas vaak moeilijk zoeken is naar de adressen waar bijvoorbeeld de lekkerste Mojito te bestellen is, of de beste Lasagna.

 

DDSpecials.nl zet ze op een eerlijke manier voor u op de kaart; U bent namelijk degene die dit bepaalt! Het gaat hier dus niet om de ambiance of de aardige bediening, maar om het produkt. U kunt als liefhebber uw ervaringen op deze website met ons delen (en niet voor u zelf houden) zodat iedereen kan genieten van de lekkerste produkten.

 

Op dit moment zijn we druk bezig om ook beoordelingen in de database te krijgen. Heeft u dus ergens iets lekker gegeten of gedronken, laat het ons weten.

 

Het DDSpecials team wenst u een prettige smaakbeleving.