Kunt u ook zo genieten van een perfekt gemaakte cappuccino? Rijdt u ook kilometers om voor de enige echt ambachtelijk gemaakte gehaktbal? Wij van DDSpecials wel. En we weten ook dat het helaas vaak moeilijk zoeken is naar de adressen waar bijvoorbeel...

Product
Plaats
Land

Contact

Vragen aan DDSpecials.nl?

 

Mocht je vragen hebben over DDSpecials.nl kijk dan of jouw vraag hieronder is beantwoord. Mocht dit niet het geval zijn dan kan je via onderstaand formulier jouw vraag aan het DDSpecials.nl team stellen.

 

Hoe ontstaat een produkt beschrijving op DDSpecials.nl?

Bezoekers van deze site kunnen nieuwe produkten aanreiken die zij willen beoordelen of laten beoordelen door andere bezoekers. De bezoeker kan bij de indiening een omschrijving meegeven. De redactie zal na ontvangst nader onderzoek doen naar het product en zo veel mogelijk informatie verzamelen. Een samenvatting van deze informatie zal bij het produkt gepubliceerd worden.

 

Hoe kan ik informatie toevoegen aan een product beschrijving?

U kunt informatie aanreiken waarmee de redactie een product beschrijving kan aanvullen. De redactie zal na beoordeling de betreffende toevoeging/wijziging publiceren bij het betreffende product. Via het onderstaande contact formulier kunt u de informatie aan de redactie berichten. Vergeet niet te vermelden bij welk product de informatie hoort.

 

Hoe checkt DDSpecials.nl de feitelijke gegevens van een gelegeheid?

Een gelegenheid of een bezoeker van deze site kan de gelegenheid opgeven om beoordelingen van producten toe te voegen. De redactie zal de gegevens eerst controleren via de algemene kanalen waarna publicatie zal plaatsvinden.

 

Wie bepaalt de score van een gelegeheid voor een product?

De bezoekers van deze site bepalen samen de score van een product bij een bepaalde gelegeheid. De redactie of de gelegeheid hebben geen invloed op de score om de onafhankelijkheid te waarborgen.

 

Hoe geef ik mijn beoordeling op voor een product bij een gelegeheid? 

Via het beoordelingsformulier kan je  een nieuwe beoordeling opgeven.

 

Contactformulier:

Je naam:
Je email:
Bericht: